Omtale af Taxapriser i medierne


Trendsonline om Taxapriser d. 22. januar 2015

Taxapriser.dk kæmper mod juridisk benspænd
På hjemmesiden Taxapriser.dk finder du en enkel beregner, som kan oplyse dig om en vurdereret pris for en taxatur fra punkt A til punkt B. De sidste måneder har det lille startup kæmpet for retten til at bruge ordet “taxa” i sit navn.
>>læs mere


JydskeVestkysten om Taxapriser d. 13. januar 2015

It-iværksætter vandt navnestrid om taxa.
Da Morten Brøchner startede et site i 2011, der beregner prisen på taxiturer, faldt valget på taxapriser.dk. Det faldt i efteråret 2014 taxiselskabet Taxa 4x35 for brystet, der mente at "taxa" tilhører selskabet. Klagen fra landets største selskab er nu blevet afvist.
>>læs mere


Metroxpress om Taxapriser d. 11. januar 2015

Dansk iværksætter vinder navnestrid om ordet 'taxa'.
Et stort dansk taxa-selskab har klaget over en iværksætter, der bruger ordet ‘taxa’ i et web-domæne.
For mange danskere er det nok hip som hap, om man siger ‘taxi’ eller ‘taxa’. Men i de seneste måneder har advokater fra to danske virksomheder været i totterne på hinanden i et slagsmål, der netop handler om retten til at bruge udtrykket taxa.
>>læs mere


Jyllands Posten Finans om Taxapriser d. 9. januar 2015

Bestiller du en taxa, eller bestiller du en taxi? Er det det samme, eller er der forskel?
Taxiselskabet Taxa 4x35 mener, at det ikke er det samme. Man mener faktisk, at man har eneret til ordet taxa, og at man har retten til at bestemme, hvem ellers må bruge ordet.
Det førte til, at Taxa 4x35 lagde sag an mod taxapriser.dk, som Morten Brøchner ejer, fordi man mente, at taxapriser.dk krænkede selskabets varemærke.
>>læs mere


Berlingske Business om Taxapriser d. 9. januar 2015

Klagenævnet for Domænenavne slår fast, at prisberegningssitet Taxapriser.dk har lov til at bruge ordet »taxa« i sit domænenavn, hvilket taxiselskabet Taxa 4x35 ellers kræver eneret på.
Den lille iværksætter har vundet over det store, veletablerede taxaselskab i en sag om retten til et taxanavn. Prisberegningssitet Taxapriser.dk har fået Klagenævnet for Domænenavnes ord for, at virksomheden har ret til at bruge ordet »taxa« i sit domænenavn.
>>læs mere


JydskeVestkysten om Taxapriser d. 9. januar 2015

Lille iværksætter vinder navnestrid over taxiselskab
Klagenævnet for Domænenavne slår fast, at prisberegningssitet Taxapriser.dk har lov til at bruge ordet TAXA i sit domænenavn, hvilket taxiselskabet TAXA 4X35 ellers kræver eneret på.
>>læs mere


Mascha Vang om Taxapriser d. 26. maj 2013

Inde på Taxapriser.dk søgte jeg hvad turen fra zoo og hjem ville koste. 152 kr. Det er da rart at vide
>>læs mere
Beregn TAXA pris