TAXA i hele Danmark

Du kan både bestille din TAXA på Taxapriser og via det landsdækkende TAXA bestillingsnummer tlf. 55558292 (Tlf. 5555TAXA)

Taxapriser er et nationalt oplysnings- og formidlingssite med en specialiseret vifte af tjenester, der hjælper kunden med at planlægge og formidle sin bestilling af en given TAXA tur fra A til B i Danmark. Vi er ikke et TAXA selskab, rejsebureau, tog- eller busselskab, og vi sælger ikke billetter. Vi hjælper derimod kunden med at træffe en kvalificeret beslutning og formidle bestillingen, når denne skal med TAXA, fra A til B i Danmark, uanset om det er i København, Århus, Odense, Ålborg eller et helt femte sted. Vi beregner prisen for den ønskede TAXA tur og tilbyder samtidig mulighed for at bestille en TAXA.

Find TAXA i København, Århus, Odense, Ålborg?

Vi vil være danskernes foretrukne udgangspunkt for deres TAXA tur. Uanset hvor eller hvornår danskerne har behov for en TAXA - om det er i Odense, Ålborg, Århus eller København - skal vi kunne levere via den til hver en tid tilgængelige teknologi. Uanset hvilken platform kunden foretrækker eller vælger, skal vi levere en simpel og brugervenlig bestillingsløsning af TAXA, hvor funktionalitet og design til hver en tid, tager udgangspunkt i nemmest og bedst at opfylde kundens behov.

Baggrund for TAXA hjemmesiden

Hjemmesiden er et dansk projekt opstået på initiativ af to erfarne iværksættere fra Sønderjylland. Alle vores samarbejdspartnere er udvalgt, fordi de udstråler en passion for netop deres branche og det de gør bedst, uanset om det er TAXA vognmanden, bestillingskontoret, webdesigneren eller programmøren. På den måde sikrer vi, at kundens oplevelse med hjemmesiden bliver uovertruffen. Vores webside blev introduceret i januar 2012 som en TAXA prisberegner alene. Vi er små og relativt ukendte, men vi ved, vi har en unik teknologi og den rigtige idé. Kort efter at vi gik live begyndte vi arbejdet med en bestillingsfunktion, hvor du har mulighed for, ved ganske få klik, at bestille en TAXA til din tur fra A til B i Danmark- uanset om det er i Ålborg, Odense, Århus, København eller en helt anden by. Som naturlig opfølgning til bestillingsfunktionen kommer applikationen til både iPhone og Android med samme funktionalitet, som vi er blevet kendt for på hjemmesiden.

Hvad vil vi med denne TAXA-beregner og -bestiller?

Vi ønsker at give dig en simpel, enkel og ligetil løsning, når du planlægger en TAXA tur. Vi ønsker at være det foretrukne udgangspunkt for en TAXA tur fra A til B i Danmark. Uanset hvor udgangspunktet eller destination måtte være, skal hjemmesiden give mulighed for beregning og bestilling af TAXA turen. Med andre ord, du behøver kun taxapriser.dk, uanset hvor i Danmark du befinder dig - om det er København, Odense, Ålborg, Århus eller et helt andet sted.

Hvem henter dig, når du har bestilt en TAXA?

Når du har foretaget din prisberegning på hjemmesiden og ønsker at bestille en TAXA, formidler vi bestillingen til vores specielt udvalgte TAXA selskab. Du modtager en bekræftelses e-mail og/eller sms med oplysninger om turen samt kontaktoplysninger på det pågældende TAXA selskab. Har du ændringer eller tilføjelser til det bestilte, skal du kontakte TAXA selskabet, ligesom de kan kontakte dig, hvis der skulle opstå behov herfor.

Hvorfor skal kunden bruge TAXApriser.dk?

Vi vil være landsdækkende, når det gælder bestilling af TAXA turen. Vi er små og uafhængige, det giver os en kæmpe fordel, da vi derved selv kan vælge imellem store TAXA selskaber med den bredeste dækning og det lille lokale TAXA selskab med det helt enestående lokalkendskab. Vores vision er at tilbyde landsdækkende bestillingsservice og et kvalificeret beslutningsgrundlag, inden du bestiller din TAXA. Vores TAXA beregningsteknologi tager udgangspunkt i officielt fastsatte takster, sådan at dit beslutningsgrundlag til hver en tid bliver så nuanceret som overhovedet muligt. Tilbagemeldinger fra vores brugere er meget nyttige for os, da vi dermed hele tiden kan evaluere og tilpasse de services, vi tilbyder samt de leverandører vi har valgt at samarbejde med. Det er gratis for dig at bruge hjemmesiden og frivilligt om du ønsker at delagtiggøre din oplevelse med os, men bestiller du en TAXA via hjemmesiden, opfordrer vi dig til at kommentere på alt fra beregnings- og bestillingsfunktionen til selve TAXA turen.

Hvem er vi?

www.taxapriser.dk v/ BIMB.dk ApS CVR: 34 22 89 73 - Kontakt

Beregn TAXA pris